Denne boka er noe av det bedre jeg har lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hjertens enig. En sjelden perle. Var fortapt etter få sider, umulig å legge fra seg. Ikke mange som kan måle seg med denne. I tilfelle, hvilke? Tar imot alle gode boktips.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg er ikkje heilt einig. Eg likte fortidshistoria, men språket var forferdeleg og øydela mykje av leseopplevinga for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste du den på norsk, kanskje? Litt nysgjerrig, for jeg er normalt pirkete på språk, men reagerte ikke på denne. Nå må det sies at jeg leste engelsk versjon da.. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg las den på norsk, så det kan godt vere at oversettinga rett og slett var elendig. Eg er vel ikkje unormalt pirkete når det kjem til språk, men denne syns eg utmerka seg negativt. Det heile blei litt platt. Kjedeleg når ei i utgangspunktet fengande historie blir øydelagt av dårleg språk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig enig! Jeg leste den da jeg var på ferie på Kreta ifjor, men jeg var ikke ute på øya. Hadde ferien vært uten ungene, så ville jeg tatt turen. En gripende bok som sitter i meg ennå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelChristoffer SmedaasIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudPiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid Nygaard