Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Til en viss grad kan man si at jo bedre en bok er, desto mindre krever den av innbindingen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Meget avhenger av når og hvor man leser en bok.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Å sysle med det som står mellem en boks permer er å underholde seg med en annen hjernes drivhusprodukter. Personlig mener jeg at en godt utrustet og velutdannet mann kan ha stor glede av sin egen hjernes naturlige villskudd.

Lord Foppington
i "The Relapse".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

At et enkelt menneske holder seg taus og avstår selv fra de velvalgte ord, det er prisverdig; men at en hel forsamling gjør det, er i sannhet mesterlig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Når man blir gammel, er velstand en erstatning for ungdom, og en ynkelig erstatning riktignok, men jeg er redd det er den beste man kan få. Vi må kjøre der hvor vi før gikk til fots; leve bedre og ligge mykere --- og gjør klokest i det også --- enn vi hadde råd til i de gode gamle dager som du snakker om. Men kunne de dagene komme tilbake --- [ ... ]. (Fra "Gammelt porselen").

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har gjort alt det jeg kom til denne verden for å gjøre. Jeg har utført det arbeid, som ble pålagt meg; resten av dagen er min egen. (Fra essayet «Pensjonisten»).

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenMarianne WollvikJan Arne NygaardAkima MontgomeryHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikTanteMamieFride LindsethAnne-Stine Ruud HusevågKirsten LundRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokatta