Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

"Du må aldri la noen fortelle deg at du ikke hører til i denne verden"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det lille flyet på skjermen beveger seg vekk fra den øde øya på toppen av verden. Snart befinner vi oss fire timer ute i fremtiden, der sola ikke skinner om natta.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nordavinden er kraftig. Jeg tar av meg vantene. Jeg konsentrerer meg om smerten. Jeg pakker hodet inn i den store hetta på parkasen, så ingen kan kjenne meg igjen i vintermørket. Den tykke revepelsen beskytter meg mot omverdenen. Jeg har ingen bevissthet om hva som foregår rundt meg. De frosne fingrene mine og mørket som omslutter meg, er det eneste som er virkelig her og nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

SivHanne Kvernmo RyeConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MTanteMamieReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadVannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne Jensen