Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

[Fars] brå endelikt, det store, urimelige livstapet, forærte meg et liv å leve etter mine egne planer, satte meg fri til å ta mine egne beslutninger.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jo klarere vi ser foreldrene våre, ser dem slik verden gjør, desto bedre er mulighetene for å se verden slik den er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Foreldrene våre knytter oss tett, innelukket som vi er i vårt eget liv, til noe vi ikke er, og smir en forent adskilthet og et nyttig mysterium, slik at når vi er sammen med dem, er vi også alene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Døden begynner lenge før den kommer. Også i dødens eget selv er det liv som må leves ut.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det meste, bortsett fra kjærligheten, forsvinner

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vet han ikke fant glede i bøker - hvor han kunne ha funnet det vi alle finner hvis vi ikke har noen tro: et vink om at vi kan tenke på livet på andre måter, måter som er forskjellige fra dem naturen har utrustet oss med. Å søke alternativer skapt av fantasien var ikke hans vane.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

gretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11MathiasEli Hagelund