Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Jenta var så absolutt ingen skjønnhet. Men å si noe sånt yter henne ikke rettferdighet. Det er bedre å si at hun ikke var så vakker som hun fortjente å være.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette er en roman om flipperspill.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den første pitcheren for Hiroshima var Sotokoba, tror jeg. Yasuda var den første for Yakult. Da Sotokoba kastet den første ballen i den første inningen, traff Hilton klokkerent. Ballen fløy mot venstre og Hilton løp til andre base. Det skarpe smellet da balltreet traff ballen, runget gjennom Jingu Stadion, etterfulgt av spredt applaus. Det var i det øyeblikket tanken slo meg, uten at det lå noe resonnement eller spesiell grunn bak: Ja, jeg kan kanskje skrive en roman.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamiegretemorTor-Arne JensenmgeKirsten LundTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenVannflaskeRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseLisbeth Marie UvaagEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenReadninggirl30Kjell PsveinSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland Skjeggerud