Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Åpenhet gir forståelse. Forståelse gir kunnskap

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi har vært ofre, men som voksne kan vi velge om vi vil bli i offerrollen eller ta grep om eget liv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er så mange som henne, som har båret på vonde hemmeligheter i år etter år. Noen gjør det hele livet. Flere har også opplevd den kvelende stillheten. Den som kommer når de voksne synes noe er ekkelt å snakke om, eller for utrolig til å være sant, så de håper det skal gå over av seg selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
  • Slik rettssystemet er i dag, så kreves det enormt mye for en overgrepsutsatt å gå gjennom en rettssak. Å stå der og bli kryssforhørt om intime detaljer med overgriperen to meter unna, og med tilhørere i tillegg. Det er umenneskelig.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er mange mennesker jeg har hatt dårlig samvittighet overfor, fordi jeg ikke har klart å snakke sant. Men nå kjenner jeg en glede. Jeg har sagt det som det er. Og skylden for mine usannheter er godt plassert hos han som eier den. Overgriperen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et seksuelt overgrep er mye mer enn selve handlingen der og da. Den følger den overgrepsutsatte resten av livet. Og for mange er det "resten av livet" som er vanskeligst. En bedre forståelse av dette vil gi utsatte og pårørende et lettere samfunn å leve i. Og det vil gjøre samfunnet bedre rustet til å ta dem imot.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KKjell F TislevollHilde H HelsethEivind  VaksvikMads Leonard HolvikMonica  SkybakmoenStig TmgeAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryLailaPiippokattaKaren RamsvikAmanda AKirsten LundReadninggirl30HanneEllen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEli HagelundAnita S.LinnNikkaGladleserJarmo LarsenalpakkaKjerstiConnieReidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe Solberg