Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Livet er en eneste stor lekeplass. Husk det.
Ulveflokkmentalitet. Du må tidlig lære deg hvordan du ikke blir det svakeste leddet. Det er de som blir spis. Levende

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og inn kommer legen.
Ta en titt. Hvitt Skjegg. Lubne kinn. Runde brilleglass. Gi han en rød lue, og han kunne absolutt blitt forvekslet med en fyr som kommer med gaver en gang i året. Kødder du med meg? Dette blir som å rote med julenissen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men...det jeg prøver å si er...hjertet heles. Og liver fortsetter...og tar deg med seg...selv om du ikke vil bli med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han er ikke i nærhenten av å måle seg med meg. Jeg er en Porsche, for faen - Han er en jævla pickup truck som ikke burde vært tillatt på veien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du vet hvem Neil Armstrong er, ikke sant? Nå,fortell meg hvem den andre mannen på månen var. Nei, fanden heller- si meg navnet på en annen fyr som kom seg på månen etter han. Du kan ikke, kan du vel? Det er derfor dette er et så stort kick.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Egentlig burde jeg blitt fornærmet. Det han ber om her, er omtrent det samme som å be en Oscar-vinner prøvespille for en statist rolle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så, du syns jeg er arrogant? Egoistisk? Bortskjemt? Du har antagelig rett. Men ikke bruk det mot meg. Det er ikke min feil. Jeg er bare et resultat av hvordan jeg ble oppdratt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke typen som tar samme berg-og-dal-bane to ganger. En gang holder; etter det er spenningen borte og dermed også min interesse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

BertyPiippokattaVannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie Stenseth