Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Du kan ikke gi meg for mye arbeid. Det å samle opp arbeid har nærmest blitt en lidenskap for meg: Kontoret mitt er så fullt at det ikke er en eneste tomme med ledig plass. Snart blir jeg nødt til å bygge på en ekstra fløy. Og jeg er svært forsiktig med arbeidet mitt også. Noe av arbeidet som jeg har nå, har jeg hatt i besittelse i årevis, og det er ikke et eneste fingermerke på det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Det er merkelig dette, men jeg kan aldri lese om en sykdom uten å bli nødt til å dra den konklusjon at jeg lider av den, i dens mest ondartede form. I hvert enkelt tilfelle virker det som om symptomene stemmer overens med alt jeg noensinne har følt."

Dette ble skrevet for 123 år siden. Noe er i hvert fall stabilt gjennom århundrene.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Det er ikke det at jeg misliker arbeid, å nei. Jeg er glad i arbeid. Det er fascinerende. Jeg kan sitte og se på det i timevis. Jeg elsker å ha det i nærheten, og tanken på å kvitte meg med det, gir meg ren hjertesorg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Fride LindsethelmeEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundMads Leonard HolvikAvaHarald KKjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadReadninggirl30VannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  Vaksvik