Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

For nettopp det å tilhøre to forskjellige kulturer gir en mulighet til å kunne betrakte begge kulturer fra utsiden, tenke annerledes. Begge har sine fordeler og ulemper, som man ikke oppdager før man trer til side og blir en del av en annen kultur.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Da han skulle uttale seg om massakren i Srebenicia, hadde han kalt den europeiske så vel som amerikanske makteliten for hyklere. Det var da han kom med den etter hvert kjente uttalelsen: "Hadde ti eller tolv tusen fugler eller kaniner blitt drept i Europa eller USA, hadde i alle fall de grønne partiene kalt det en økologisk katastrofe."

Min onkels treffende ord nådde ikke Norge. Jeg lurte på om større land i Europa fikk dem med seg. Om noen kom til å reagere. I stedet fokuserte nyhetene på tekst-TV på norske ulver som tok seg over svenskegrensen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mennesker har ingen rettigheter i seg selv, vi blir enige om å gi hverandre rettigheter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødHilde H HelsethAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StøreReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine Sevilhaug