Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Jeg gisper av skrekk da jeg i det mørke soveromsvinduet skimter et ansikt - en uklar, plaget maske av frådende raseri. Jeg snubler bakover og tenker Efrem! Men ansiktet trekker seg tilbake det også, og jeg kjenner igjen mitt idiotiske speilbilde, forvrengt i det ruglete glasset. Med skjelvende fingre vrir jeg om haspen og låser vinduet før jeg drar ned gardinene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg går inn på kjøkkenet for å lage en kopp, og lurer på hva som har skjedd med ord som vær så snill og tusen takk. Er de blitt fullstendig umoderne i disse dager? Vil de etter hvert dø fullstendig ut, eller bare falme vekk som rare anakronismer som De og Dem?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie Stenseth