Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

Livet hadde gått så fort at hun hadde bestemt seg for at hun aldri skulle se seg tilbake,. Hun hadde alltid levd i øyeblikket og prøvd å stenge fortiden ute. Hun tok ikke vare på minner, feiret ingen fødselsdager, flyttet hvert annet eller tredje år for ikke å knytte seg til ting eller mennesker. For henne hadde dette alltid vært en betingelse for å overleve.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Moren var kommet ut på fortauet,som om hun hadde ventet ham.Hun så på sønnen i håp om at kjærlige ord noen ganger kan sies med øynene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Livet er ikke et videospill med et visst antall valgmuligheter.Tiden går og vi med den,og vi gjør som oftest det vi kan,snarere enn det vi vil.Skjebnen gjør resten,og tilfeldighetene krydrer det hele.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Etter at hun hadde mistet jobben og vært tvunget til å spise bare drittmat,hadde hun lagt på seg ti-tolv kilo,alt på baken og i ansiktet,noe som fik henne til å se ut som en kjempehamster.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Milo kastet et blikk rundt seg.Den finkornete sandstranden dormet under den gylne høstsolen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

man glemmer lidenskapene, man glemmer stemmene som så lavt sa de fattiges ord: ikke kom hjem for sent, ikke bli kald

Godt sagt! (2) Varsle Svar

-Fordi jeg falt -Falt fra hvor da? -Falt ut av en bok. Falt ut av historien din, ikke sant!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Idet jeg falt mykt ned i en dyp søvn, hadde jeg en følelse av at jeg gradvis ble koblet fra verdens lidelser. Kroppen min forsvant, bevisstheten forsvant, livet forlot meg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I skuffen på et av nattbordene, ved siden av Det nye testamentet i billigutgave, fant jeg to bøker som sikkert var glemt igjen av tidligere gjester. Den ene var Carlos Ruiz Zafóns besteselger La Sombra del Viento, som jeg husket at jeg hadde gitt Carole et eksemplar av. Den andre het La Compagnia de los Ángelos, og det tok meg et øyeblikk før jeg skjønte at det dreide seg om den spanske oversettelsen av den første romanen min.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Betjenten banket på ruten for å be oss senke den. Billie adlød ydmykt. Det var en av cowboy-typen: virilt mannfolk à la Jeff Bridges, brunbarket ansikt, pilotsolbriller, brystkasse full av krøllhår der det forsvant et tungt gullkjede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica Carlsen