Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Folk sa at forelskelsen satt i magen. De påsto at kjærlighet kom fra hjertet, men de som sa sånt hadde aldri elska noen. Den store kjærligheten sitter i lårene, tenkte Mia. Den gjør ikke beina ustø eller får ungjenter til å falle om på hete sommerdager, nei, den får en til å gå i den retninga en vil, og å mene noe med de stegene en tar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mia hadde en lonermentalitet. Hun var loner, og hun visste det. Å være en loner var naturligvis noe helt annet enn å være ensom. En loner er fullt klar over sin egen ensomhet, med istedenfor å innbille seg at den skulle forsvinne eller skamme seg over ensomheten, fronta man den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var et I:I-forhold mellom Iver og det iverske språket, og dette ønska han å endre på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

JoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StøreReidun Anette Augustin