Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

-- Vær ikke så anspent, Miss Morgan. Jeg har hatt en konferanse med hver eneste lærerinne vi har ansatt i mange år.
Han smilte fremdeles.
-- Og ennå vet jeg ikke hvordan det bør gjøres.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Til å begynne med fikk hun luft for sitt temperament ved å storskrike, men efter at hun lærte å gå, ble det ledsaget av en voldsom ødeleggelseslyst. Hun smadret alt knuselig hun kom i nærheten av når hun var sint. Helen van Deventer trøstet henne og dullet med henne og klarte efterhvert å gjøre hissigheten hennes verre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nest etter det nødvendige å leve og reprodusere, ønsker mennesket mer enn noe annet å etterlate seg noe om seg selv, kanskje et bevis på at han virkelig har eksistert. Dette beviset setter han etter seg i et tre eller på stein, eller gjennom påvirking av andre. Denne dype trangen finner vi i alle- fra gutten som skriver grove ord på veggen i det offentlige toalettet, til Buddha som etset sitt bilde inn i sjelen på en hel rase. Livet er så uvirkelig. Jeg tror at vi tviler alvorlig på om vi eksisterer, og derfor går vi rundt og forsøker å bevise at vi gjør det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeRune U. FurbergLeseberta_23Lars MæhlumSynnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsPiippokattaAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingNorahAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalBeathe SolbergBjørg RistvedtINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv ÅrdalStine AskeJulie StensethmgeReidun Anette AugustinTrude JensenAnniken RøilVilde Gran JohansenHanne MidtsundMarit HøvdeBertyTone SundlandStig T