Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Kvile? Kva er det? spurte nissen.
Det er å legge frå seg børa og setje seg ned og puste på, sa bonden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var ikkje alltid han ( nissen) stal så mykje, men den som berre arbeider jamt og trutt, får gjort mykje sjølv om det ikkje ser så ruvande ut med det same.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dei siste hundre åra er det forfattarar, teiknarar og reklamefolk som har bestemt korleis vi skal tenkje oss nissen. Men julenissen er ein gammal fantasifigur, og han er sett saman av mange ulike forteljingar og skapningar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når det finst så mange ulike nissar og så mange forskjellige forteljingar om dei, er det fordi ingen har einerett på denne figuren. Alle kan dikte sine eigne forteljingar om han, og dei kan fantasere heilt fritt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeHeidi HoltanJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAva