Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Denne gleden over å snakke skjulte en redsel for alt som var stille. Min søster hatet stillhet. Det var som om stillheten truet henne, som den var en personlig fornærmelse mot henne, en fiende som når som helst kunne overrumple henne, og aldri to ganger på den samme måten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var ikke lenger mulig å bruke for lang tid på skoleveien; med en gang vi hadde lært å forstå klokken, visste vi umiddelbart at vi var frarøvet en viktig frihet, vi måtte skynde oss, vi hadde ikke lenger tid til å stoppe for å følge et ekorn i dets flukt i trærne. Vi hadde ikke tid til å diskutere og slåss, ingen tid til det vi likte aller best, nemlig å gjøre ingenting.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi HoltanStig TAnne-Stine Ruud HusevågLeseberta_23Tine VictoriaDemeterVannflaskeMarianne AugustaTheaSigrid Blytt TøsdalPiippokattaTorill RevheimHanne Kvernmo RyeLailaEinoniesiljehusmorTone HTanteMamieEivind  VaksvikEvaTorJoannAnn ChristinIngunn SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumHeidiSynnøve H HoelLinda NyrudIngunn ØvrebøFindusAnniken RøilMads Leonard HolvikIreneleserLisbeth Kingsrud KvistenBeathe SolbergReidun SvensliNorahMorten Bolstad