Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Jeg var overbevist om at Røde Kors var en internasjonal organisasjon med motto: Inter arma caritas - "barmhjertighet under krig". Det røde korset på hvit bunn var hellig for de krigførende. For oss var det likegyldig hvilken nasjon en såret eller syk tilhørte. Vi skulle gi hjelp uansett.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi venter karakter og dømmekraft av våre stortingsrepresentanter. Men hva et menneske kan ha gjort i sin grønneste ungdom av dumheter og feilgrep, sier lite om hva vedkommende er i dag. Det avgjørende må være hva han eller hun er blitt i kraft av modning, utvikling og arbeidsinnsats. ( sitat, professor Johs Andenæs)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Man skal ikke lytte til rykter, og uten å undersøke nærmere, la seg influere av dem.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hvis journalister bare visste hvilket herredømme de har over liv og død !

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKirsten LundJulie StensethHeidi HoltankntschjrldLilleviPrunellaAnn ChristinVannflaskeUnn BjørklundLars Johann MiljeHilde  KInge KnoffTine VictoriaSilje HvalstadTrygve JakobsenAvaSigrid NygaardLisbeth Marie UvaagLene AndresenTerje MathisenTove Obrestad WøienFindusAud- HelenTatiana WesserlingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTanteMamieGrete AastorpAmanda AIngunn SJBNorahGunillaReadninggirl30KjerstiMalinn HjortlandAnne Berit GrønbechLailaBjørg Marit TinholtDaffy Englund