Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Han satt og kjente i tankene hvordan det er å drive en hesjestaur ner i marka. Løfte den, sikte, drive den ner med et jupp; bende hullet ut, men ikke for meget, løfte stauren på nytt, sikte peise den loddrett ner i mulden. En staur skal stå så den ikke lar seg rugge. Det er en kunst.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Bibelen er den svarteste bok i verden. Men, som ved et tilfelle, har noen funnet på å utstyre den med kanter av gull

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er toppen, tenkte mannen. Katten kan ikke telle. Her gjennomgår jeg og min kone alle helvedes kvaler nede i kjelleren, mens hun som mor er, har ikke så meget som merket at fire unger er borte.
Er da, tenkte han i stor undring, evnen til sorg proporsjonal med dyktighet i regning?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jon Torger Hetland SalteHarald KChristoffer SmedaasIngebjørgDressmyshelfTord TveitStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudsusannaTheaReidun SvensliIngvild SSynnøve H HoelLene AndresenMarianne WollvikJan Arne NygaardAkima MontgomeryHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikTanteMamieFride LindsethAnne-Stine Ruud HusevågKirsten LundRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEva