HAMLET

Frailty, thy name is woman!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Nååh, hva har feministen som skjuler seg et sted langt inni deg å si til dette? ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

He he; hadde dette utsagnet kommet fra noen annen enn min kjære William, hadde jeg nok fyrt meg skikkelig opp ;)Men, jeg er villig til å tilgi mesteren det meste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og husk, det er ikke William som taler her, men Hamlet, og Hamlet er tungt herjet av sorg og hva mer. Overgeneralisering og polarisering blir hos ham sympatiske trekk, hans "Frailty [...]" er bare et bjeff av sinne og fortvilelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er tross alt ikke rart Hamlet langer ut mot kvinner, med en mor som gifter seg med hans onkel bare en måned etter at faren er død... Nei, her er det passende med et tilgivende sinnelag ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy Englundlittymse