Jeg fortalte han om den stakkars faren min, eneste mann blant seks kvinner. Hvordan pappa hadde hatt lyst til å flytte på hotell da moren min kom i overgangsalderen samme dag som Claire gikk inn i puberteten. Hvordan han hadde kjøpt en katt i forsøk på å jevne ut kjønnsfordelingen, bare for å oppdage at katten ikke var hannkatt allikevel. Og hvordan han hadde sittet nederst i trappen og grått: "selv den forbaskede katta er jente!"

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det jeg tok med meg videre fra denne boka stammer fra følgende del:

«Hva med å komme deg tilbake til skolebenken?» foreslo Jeanie. Hun studerte naturvitenskap, og var kommet til det andre året på universitetet. «Kanskje få deg en universitetsgrad når du finner ut hva du vil gjøre.» «En grad?» sa jeg forferdet. «Men det kommer til å ta så lang tid. Fire år, kanskje. Innen den tid er jeg trettito. Eldgammel!» «Men du kommer jo til å bli trettito uansett,»" påpekte hun behersket.

Et veldig godt poeng.

OG: Det jeg liker veldig godt med flere av Keyes' bøker er at de handler om søstrene i samme barneflokk. Da kan vi følge de vi har lest om tidligere fra avstand i senere bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var selv på ferie da jeg leste den. Forbausende morsom og lettlest bok, om et ganske alvorlig tema.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11Mathias