En tysk forsker, Wolfgang Iser, har formulert lesningens mysterium slik: -Lesingen er en arena hvor forfatteren og leseren sammen oppfører et fantasiskuespill. -Det er ikke bare forfatteren som er kreativ, men leseren også. Den gode forfatter vet dette og innbyr leseren til samarbeid.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dersom du er opptatt av litteraturformidling og det å skape leseglede, vil jeg anbefale en litteraturdidaktikk som er inspirert av Wolfgang Isers tenkning rundt det å lese. Boka heter Verket - leseren - livet og er skrevet av Brit Arna Susegg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

andreas h. o.Jakob SæthreAnn ChristinIngunn SPiippokattaKirsten LundJulie StensethHeidi HoltankntschjrldLilleviPrunellaVannflaskeUnn BjørklundLars Johann MiljeHilde  KInge KnoffTine VictoriaSilje HvalstadTrygve JakobsenAvaSigrid NygaardLisbeth Marie UvaagLene AndresenTerje MathisenTove Obrestad WøienFindusAud- HelenTatiana WesserlingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTanteMamieGrete AastorpAmanda AJBNorahGunillaReadninggirl30KjerstiMalinn HjortlandAnne Berit GrønbechLaila