I intervju hadde eg sjølv slått fast at eg skreiv betre enn Rabelais, betre enn Cervantes, Grimmelshausen og Shakespeare til saman. Sjølvsagt gjorde eg det. Ingen av dei skriv lenger. Har ikkje skrive på hundrevis av år.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dette sitatet minner meg om at jeg har hoppa etter Wirkola. Jeg hoppa først 18m, dernest 8m. På langrennski med stearin under. Fra det første hoppet husker jeg at jeg synes det tok så lang tid før jeg landa. Men jeg landa på beina fra min posisjon som stiv-som-en-stolpe, seilte på rompa ut av unnarennet og inn i snøfonna. For disse prestasjonene fikk jeg en krystallvase som tredjepremie. Wirkola deltok aldri i dette rennet på Hadelandsåsen i 1976. Han hadde lagt opp lenge før.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tonesen81Eileen BørresensveinAnne-Stine Ruud HusevågritaolinesomniferumEgil StangelandHarald KLinda NyrudAgnete M. HafskjoldNorahLailaKirsten LundMarit AamdalReadninggirl30Dag AndreasHanne Kvernmo RyeNtotheaMarianne  SkageTheaMarianneNMads Leonard HolvikCathrine PedersenAnn ChristinRufsetufsaTor-Arne JensenNicolai Alexander StyveTanteMamieGrete AastorpCarine OlsrødVannflaskeCamillatuhamreConniePiippokattaKjetilTone SundlandLeseaaseKnut SimonsenSynneM