Et menneske kommer til verden – en ånd daler ned på jorden, den roter en støvsky opp omkring seg, tar støv på og sleper det rundt. Når dens tid her nede er omme, legger den atter støvet av og vender tilbake i det eviges favn.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Er det ikke nydelig skrevet? Det er så poetisk, klinger så godt i mitt øre med sin gode rytme.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sant!
Jeg må innrømme at jeg først nå er i ferd med å oppdage Gabriel Scott som forfatter; hans inderlighet, det billedsterke språket og det Tore Austad nevner i sin artikkel om Gabriel Scott: "[...] den kristne mystisime, i slekt med Jacob Böhme og andre kristne mystikere. [...] det er helst i denne tradisjonen Gabriel Scotts religiøsitet hører hjemme".

Foreløpig står følgende titler på leselisten: Kilden, Alkejegeren, Stien, Det Gyldne Evangelium, Helgenen. Forslag til andre, sentrale verker, mottas med takk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra, det gleder meg at du ønsker å lese mer Gabriel Scott. "Alkejegeren" er også ei bok jeg setter stor, stor pris på. "Fant-Josefa" er om de reisende folk langs kysten, en veldig god bok. "Pider Ro's historier er også fornøyelig lesning.
"Jernbyrden 1+2", meget bra. jeg skal se en teateroppsetting basert på første boka nå i begynnelsen av juli, meget bra bøker og som utendørsteater er den glimrende.
Til jul må du lese den fornøyelige "Tante Pose". Ja, her er det bare å ta for seg, og jeg håper du får glede av bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips! Sommeren settes av til lesning av Gabriel Scott & internet-jakt etter flere titler. Dette blir fint.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli HagelundHarald Kmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone H