Det kom nu også an på hvem som trakk i tauet. En mann som custos Mons Trona burde aldri kommet i nærheten av et klokketau, hård og selvgod som han var. Aldri et godt ord til fangene, aldri en vennlig tanke opp til klokken. En klokke kan aldri bli annet enn en gjenklang av han som ringer.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Tror jeg ikke har vært borti denne forfatteren noen gang. Skal se om jeg får lånt den på biblioteket. Har du lest flere av samme forfatter?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, dette er min første - men ikke siste - Kristian Kristiansen (se svaret til KjellG).
Han skriver fra Trondheim og Trøndelag på 1600- og 1700-tallet. Søker du han her på bokelskere, får du opp flere titler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skulle ha lese denne her òg, ja ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser ut fra ditt svar at du har lest noe av Kristian Kristiansen. Men da jeg gikk inn og sjekket hyllene dine fikk jeg ingen bøker opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er min første Kristian Kristiansen, og jeg har kun lest vel en tredjedel. Likevel vil jeg ikke nøle med å anbefale boken. Interessant, gripende og godt skrevet. Nok en "eldre" forfatter som fortjener å løftes frem i lyset igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaBeathe SolbergAnnaStig TCamillaMathiasAina LøhreTuridmajaTine SundalPirelliAnne-Stine Ruud HusevågFriskusenBerit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil StangelandHarald Kmay britt FagertveitVegard Nordin LøvåAkima MontgomeryCarine OlsrødNicolai Alexander StyveMai-Britt GrøsfjeldHeidi LRufsetufsaBertyritaolineSolMarit AamdalIngunn SAnne Berit GrønbechSiriG LBjørg L.Lars Johann MiljeBjørn Sturødsomniferum