den som har begge beina på jorda står stille

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg leste denne boka på nytt etter 30 år, og hvilken glede! Og ak, hvor stusselig mye av dagens litteratur framstår i sammenlikning. Barndom og navler i det uendelige, uten vidd og nesten uten humor. Men hvor er sitatet ditt? Det må være noe bedre enn selve tittelen? Selv skal jeg bla gjennom på nytt og google ivei. For eksempel vitenskapen om reglene som styrer unntakene (hva het nå det?) og historien om han som drømte om utbruddet på Krakatoa før det skjedde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min evige helt i denne boka er og blir Greven av Saint-Germain, som først dukker opp som Gud. En fantastisk karakter! "etter fem halv-litere begynner Billy Ballentine å ane uråd. Han syns Gud hadde begynt å hikke, og lang bak i hodet dukket det opp små stofer av gamle, engelske drikkeviser." Bladde litt i den n, og jeg må nok lese den for tredje-fjerde gang til sommeren! Ellers er jo historiene om Elvira Madigan, Holyland og mannen som samlet på 1.sept... helt i en klasse for seg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11MathiasEli Hagelund