Alle tre gikk inn i salongen, og Julia satt seg ved instrumentet. Kit så Lidias øyne fyltes av tårer da de første tonene av Chopine Etudes ble lokket frem av barnebarnets talentfulle fingre. Han forsto at ringen var sluttet. Hver og en av dem hadde en plass i historien som gikk over flere generasjoner,og nå var de samlet i Wharton Park som hadde spilt en så stor rolle i veven de og andre hadde vevet. Det eneste som gjensto nå, tenkte Kit, var å begynne en ny ring.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei! Jeg har fått denne boka, men foreløpig ligger den ganske langt nede i bunken av bøker jeg planlegger å lese - bør den flyttes opp?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter mi mening så JA:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne_AvaBenteDemeterHilde H HelsethKristofferVannflaskeNorahStig TLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyePiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliTor