Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Boken om Dankert Anna handler om hennes liv.Jeg er barnebarnet hennes og historien om hennes liv elsket jeg som barn å høre på ,det var som å høre på eventyrfortellingen .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Før bodde folk over alt i Finnmark, selv på de mest forblåste og karrige plassene. Historien om Danker-Anna er en fantastisk historie fra en tid som er i ferd med å gå i glemmeboken. I dag høres historiene nesten for utrolige ut, men vi har vel glemt vår forhistorie. Boken handler om et kvinne som lever på grensen av der det går an bo, på karrige og forblåst plass langt vekk fra "sivilisasjonen".. Det finnes kanskje mange tilsvarende historier, men de er kanskje allerede glemt. Arild Mikkelens har sørget for at historien om Danker-Anna lever i dag også. For de som er født i Finnmark eller har slekt fra Finnmark, er boken nærmest obligatgorisk å lese.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11Mathias