Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Virkelighetsnær britisk humor. Selv om Charles Lamb levde i overgangen mellom 1700- og 1800-tallet er hendelsene og situasjonene han forteller om svært så gjenkjennelige - også sett med dagens øyne. Mange har vel som han opplevd med skrekk å bli innkalt på sjefens kontor bare for å bli fortalt en god nyhet. Det hjelper at Lamb har et godt blikk for det absurde kombinert med en sunn skepsis til at alt var så mye bedre i gamle dager.

Høydepunktet er historien om helstekt pattegris. I følge Lamb tok det lang tid før folk skjønte at det ikke var nødvendig å svi av et helt hus for å nyte denne spesielle delikatessen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

andreas h. o.Jakob SæthreAnn ChristinIngunn SPiippokattaKirsten LundJulie StensethHeidi HoltankntschjrldLilleviPrunellaVannflaskeUnn BjørklundLars Johann MiljeHilde  KInge KnoffTine VictoriaSilje HvalstadTrygve JakobsenAvaSigrid NygaardLisbeth Marie UvaagLene AndresenTerje MathisenTove Obrestad WøienFindusAud- HelenTatiana WesserlingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTanteMamieGrete AastorpAmanda AJBNorahGunillaReadninggirl30KjerstiMalinn HjortlandAnne Berit GrønbechLaila