Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Absurd, naiv, uvirkelig. Humoristisk når man godtar at dette er premissene. Om et sykkelregister for registrering av sykler som folk mister eller finner i drømme. Pensjonisten Edel Sørbråten:
I de årene jeg jobbet, føltes det som jeg gjorde noe viktig. Det var hektiske år… Det kokte, og jeg var midt i alt mulig og det føltes skikkelig viktig å være meg…Men nå er dagene stille. Jeg står opp når det passer meg og jeg drikker kaffen min mens jeg ser utover Mjøsa, og så tenker jeg; hva var jeg med på? Og var det egentlig så viktig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ei absurd og morsom lita bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

NorahIngvild SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudConnieGrete AastorpBjørg RistvedtIngeborg GPiippokattaTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenVannflaskeRune U. FurbergLeseberta_23Lars MæhlumSynnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalBeathe SolbergINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv ÅrdalStine AskeJulie StensethmgeReidun Anette Augustin