Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Syns den var litt treig i starten. Men tok seg opp, og ble etterhvert spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enda en god krim med Wisting i hovedrollen. Lier Horst leverer alltid og dette var en av de bedre bøkene. Måten han skriver på er troverdig og det er lett å la seg suge inn i både persongalleri og historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min første bok av Horst. Jeg vil nok komme til å lese flere etter hvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wisting får et anonymt brev i postkassa - en oppfordring til å se nærmere på en gammel sak. Saken dreier seg om ei ung jente som ble drept på vei hjem fra jobb. Ekskjæresten Danny blir siktet i saken, og sonet for drapet i mange år. Nå tyve år senere ser man sammenhenger som man ikke så den gangen. Er det feil gjerningsmann?
Jørn Lier Horst skriver bra - og byr på gode historier, ingen tvil om det. Det er intet unntak i denne boka. Så det er vel ikke så mye annet enn å si: Les boka!

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundReidun Anette AugustinChristofer GabrielsenalpakkaGrete AmundsenFinn Arthur JohansenIngunn STine SundalEinonieBeathe SolbergAkima MontgomeryTrude JensenLabbelineEgil StangelandTove AlmaPiippokattaHarald KTanteMamieRandiTone Maria JonassensiljehusmorAnniken RøilTerje MathisenLilleviJulie StensethAnn ChristinPirelliBenedicteritaolineVannflaskeTove Obrestad WøienAnne LiseAvaThereseEllen Berg InstefjordFyodor YovavichEli HagelundLars MæhlumThomas Heie H.Stig T