Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Det eneste positive med boka er at den er kort og lettlest. Ingen spenning og ikke spesielt godt språk (mulig grunnet oversettelsen). Styr unna..

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hjem til mørket er rå og brutal. Den skjærer i deg som en skarp kniv og vrir rundt til følelsene dine blør. Boken bringer med seg et mørke som suger deg inn, og det er kun ved å lese til slutten du har noe håp om å se lyset igjen. Dette er en av de bedre psykologiske thrillerne jeg har lest.

Boken er ikke lang, det tar ikke lange tiden å lese den, men for en følelsesmessig berg og dalbane det er. Som leser kastes du rett inn i det, og boken slipper ikke tak før siste side er lest. Kanskje ikke da engang. Anbefales!

For full anmeldelse, se: Edge of a Word: Hjem til mørket

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumMads Leonard HolvikNorahIngvild SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudConnieGrete AastorpBjørg RistvedtIngeborg GPiippokattaTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenRune U. FurbergLeseberta_23Synnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv Årdal