Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne boken slukte jeg i et jafs. Boken er en blanding av ledelsesteori og Anitas egne erfaringer, pent flettet sammen. Veldig lærerik og samtidig gjenkjennelig for en ung kvinnelig leder. Viktig tematikk som makt og likestilling settes under lupen på en god måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Ledelse er aldri, aldri et soloprosjekt" skriver Anita Krohn Traaseth i boken "Fisken på disken" der hun direkte, lettbeint og drivende deler erfaringer og menneskemøter fra tiden som leder i Innovasjon Norge. Boka er bygd opp av hendelser der hun lar oss komme tett på den læringen og utviklingen hun har gjort, i situasjoner der hun har vært en offentlig omtalt kvinnelig leder som går nye veier. Og det er tunge erfaringer verdt å dele. Alle hendelsene er krydret med sitater fra romaner, annen litteratur eller fra norske medier. Grepet almengjør erfaringene hennes og gjør de mer tidløse. Jeg leste boken med stor interesse og glede, og får lyst til å bruke ordet "tidsvitne" om boken fordi mye er gjenkjennelig for oss med fartstid som ledere i privat og offentlig sektor. Hennes stemme er verdt å lytte til, nettopp fordi ledelse aldri er et soloprosjekt. "Den som vil noe mer, kan bli fulgt" siterer Anita Henrik Ibsen på. Anita vil noe mer. Jeg er glad hun deler. Vi andre kan da få en liten mulighet til å lære litt av hennes refleksjoner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TuridmajaHelen SkogIngeborg GIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30Margrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy Englund