Viser 1 til 2 av 2 omtaler

God bok! Eneste jeg kan trekke for er at for oss som ikke har SÅ god oversikt i norsk politikk kunne forfatteren godt tatt med litt mer overordnet situasjonsbeskrivelse av regjerings- og opposisjons situasjonen for oversiktens skyld.
Er selv slett ingen Ap stemmer, og er også uenig i mye av det Kolberg/Ap står for. Men ettersom Ap har vært det dominerende partiet i Norge etter 2.verdenskrig er dette også godt dokumentert Norges historie. Med alle disse maktpersonene utspilles intriger og maktkamper som også gjør boken spennende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Til å ikke være ap-tilhenger fant jeg likevel boka interresant. En historisk framstilling av den politiske endringen over flere årtier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødHilde H HelsethAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StøreReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard Holviksomniferum