Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Andre bok i Nevermoor serien fortsetter å trekke meg inn og på en del områder er den bedre enn den første, selv om magien fra en første bok i en serie alltid vil gjøre størst inntrykk. Jeg har lest denne en gang før og i denne omgangen hørte jeg den på lydbok. Det er en flott barneserie satt i en spennende verden. Venner og fiender er en stort tema i boken, og jeg lurer veldig på hvordan det blir dratt med i neste bok. Jeg gleder meg til å se om den holder koken i bok 3, Hollowpox, som jeg enda ikke har lest. I og med at bok 4 kommer ut i år (2022) så er det på tide jeg endelig kommer meg igjennom bok 3 også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elska bok nummer en, nyskapende fantasy er sjelden vare. Og jeg tenkte bok nummer to sikkert ville være god, men nå skulle de begynne på skole og sånt har vi jo lest før. Neida! Det er en sånn fantasirikdom og sans for både spenning og humor her at jeg blir blåst av banen! Det er til og med livsvisdom og varme uten snev av kleinhet. Kommer ikke bok tre snart??

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KKirsten LundBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun Svensli