Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En verdig slutt på en fantastisk serie.

Av og til er det trist når en serie er slutt. Dette er et av de tilfellene. Jeg kommer til å savne verdenen og karakterene (spesielt Silk!). Selv om jeg virkelig gledet meg til å starte på boka som lå klar på nattbordet mitt, The Book Thief, av Markus Zusak, var det litt leit å vite at det ikke er flere bøker i The Belgariad-serien. Heldigvis for meg finnes det en fortsettelsesserien, The Malloreon, som jeg har planer om å lese. Jeg håper virkelig at jeg får møte mange av de samme karakterene, som Barak, Polgara, Silk(!), Durnik, Belgarath og Garion så klart.

Historien i Enchanter's End Game er veldig spennende, og den drev meg framover. Det var steder i boka hvor jeg lo høy, mens jeg gråt andre steder. Jeg elsket slutten og synes den passet kjempegodt til serien!

Språket til Eddings er flott, og jeg lærte nye ord for forskjellige ting. Jeg kommer til å savne skrivestilen hans.

The Belgariad anbefales på det sterkeste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumKirsten LundStig TCamillaHarald KPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun SvensliInge KnoffGrete AastorpnefertitiHanne Kvernmo RyeToveStine Sevilhaug