Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Nytt og gammelt på ny måte side om side, små og storstrikk, tynt og tykt - litt for enhver smak. Her var det så mange mønster som er verdt å ta med seg at jeg vurderer å kjøpe boka. Lekent, rett og slett!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk denne boken i posten og har så langt bare bladd i den. Utrolig mange og flotte design for den som liker å strikke. Boken ble utgitt først på www.hobbyklubben.no, men er nå å få tak i hos andre nettbutikker. Dette er den tredje boken i rekken av strikkebøker utgitt av Embla. De to første er Norsk Strikk og Norsk Småstrikk. Du finner den populære og omtalte Karpe Diem-genseren, Peer Spook-genseren som igjen er blitt populær. Jakker, gensere, tunika, lange strømper, lange bukser mm.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GTuridmajaHelen SkogIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30Margrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy Englund