Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boka handler om Susan som begynner på videregående i byen. Hun må flytte på hybel og livet skal begynne. Men det nye livet blir ikke så bra som hun håpet på. Både vanskelige familieforhold, gutteproblemer og trøbbel med å høre til blant jentene i klassen preger hverdagen hennes.

Fortellingen er nesten litt novelleaktig, da den ene handlinga foregår over ca et døgn på sykehuset. Samtidig ser Susan tilbake på det siste halvåret, og disse tilbakeblikkene er den andre handlinga. Innimellom er det små dikt som oftest tar oss ut verdensrommet.
Handlinga drives fram av den indre spenninga: hva har egentlig skjedd med Susan siden hun er på sykehuset og hvordan vil det gå med henne tilslutt?
Jeg vil si at boka handler om det å høre til både i verden og i et mindre samfunn, om å finne ut hvem man er og også om vennskap mellom ei ung jente og ei hybelveryinne.

Boka er på nynorsk, den har 143 sider, men med lite tekst på hver side. Språket er enkelt og elegant. Litt lyrisk, faktisk. Den er enkel å lese.

Dette er ei fin, lita bok som jeg kan anbefale unge (kanskje særlig jenter) å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundMads Leonard HolvikAvaHarald KKjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadReadninggirl30VannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine Olsrød