Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Frances jobber hardt for å komme inn på det universitetet hun har siktet seg inn på, et av de aller beste. Så blir hun kjent med Aled og alt endrer seg.

Om å tørre å stå for egne valg og bestemme over sitt eget liv, om å ta vare på de du har nærmest deg. Varm og fin, anbefales for dyktige lesere på ungdomstrinnet og også for vgs.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en fengende bok som passer særlig for ungdommer som føler seg litt utenfor, som selv føler at de ikke passer inn i den typiske A4 jenta/gutten på skolen. I boka viser forfatteren at det er kult og stilig å våge å være seg selv. Ellers er handlingen spennende og kjekk. Ville anbefalt denne spesielt til ungdommer som trenger et spark bak med lesningen samtidig som "drevne" lesere vil like denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenMarianne WollvikJan Arne NygaardAkima MontgomeryHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikTanteMamieFride LindsethAnne-Stine Ruud HusevågKirsten LundRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokatta