Viser 1 til 4 av 4 omtaler

incest

kontroversiell

pedagogisk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sliter med å finne ord for å beskrive denne boka. Den er skremmende godt skrevet! Jeg ble kvalm da jeg leste den. Likevel er det ei viktig bok om nok et vanskelig tema. Det er disse to virkelige gode på å formidle!!
De har en helt egen måte å bruke de vanskelige temaene slik at; vil jeg tro, de treffer de det gjelder, men det går litt husforbi for de andre ungene hva det faktisk handler om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dahle & Nyhus, ingen er bedre når det gjelder å behandle vanskelige temaer og målgruppa er barn. Seksuelle overgrep skildres med smerte og mørke, men med muligheter og lys om barnet bare forteller det til noen som hører. Sterkt og vakkert.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne boka fikk jeg vondt i magen av. Denne boka gråt jeg over disken på jobb av. Denne boka er en av de viktigste bøkene jeg har lest. Tusen takk Gro Dahle og Svein Nyhus for at dere har laget og deler denne boka med oss alle. (En blekksprut blir vel kanskje aldri det samme igjen).

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølGroRufsetufsaGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette Augustin