Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg har en stund nå hatt lys til å lese denne boken, helt siden jeg kom over den på Amazon og leste om boken der. Det virket som en utrolig morsom og kjekk bok, noe som den var. Den falt i smak med en gang og var akkurat det jeg ville ha av denne boken. Den var rørende, den var morsom og den var utrolig bra skrevet! Jeg kan virkelig anbefale boken på det sterkeste, jeg hadde det så kjekt med å lese denne boken!

Boken handler om Jackie som mister familien sin og må flytte fra hennes liv i New York til Colorado på en stor gård sammen med familien Walter. Der må hun dele hus med 11 gutter og en jente som oppfører seg mer som en gutt enn en jente. Så Jackie har problemer med den store forandringen med flyttingen og det å mistet foreldrene og storesøsteren sin.
Det er mye bråk og rot, noe hun ikke er vant med, så det blir en stor utfordring for hun og ikke alle guttene er så snill med hun, men etterhvert finner hun sin plass i familien og blir faktisk god venn med noen av guttene i familien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11Mathias