Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Litt opp og ned. Dette er en thriller med miljø som bakteppe. Jeg elsket bakteppet, men liker ikke thriller i bokform. Mange av angrepene var skildret som om jeg leste en dreiebok, sant og si hadde det meste av handlingen passet best i en film. Men verden som det handles i er godt og spennende beskrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Intens triller/fantasi, spekket med fakta om marinbiologi, geologi, evolusjonsteori mv. Med kunnskap om hva vi mennesker utsetter naturen for, hadde vi kanskje fortjent å bli utsatt for "Yrr". Boken utfordrer tanken om at mennesket er den mest inteligente skapningen i universet, og det kan jo være sunt av og til.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinIngunn STanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudKirsten LundLars MæhlumHeidiSynnøve H HoelTorill RevheimLinda NyrudIngunn ØvrebøFindusLailaAnniken RøilTheaHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIreneleserDemeterLisbeth Kingsrud KvistenBeathe SolbergReidun SvensliPiippokattaNorahMorten BolstadBertyTonesen81Eileen BørresensveinAnne-Stine Ruud HusevågritaolinesomniferumEgil StangelandHarald KAgnete M. HafskjoldMarit AamdalReadninggirl30Dag AndreasNtotheaMarianne  Skage