Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Kom tilfeldigvis over denne boken og den ga et rystende bilde av slaveriet i sørstatene, absolutt leseverdig. Boken baserer seg på en sann historie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne leste jeg ut på et drøyt døgn, var vanskelig å legge ifra seg.
Boka handler om Margaret Morgan og hennes familie. Handlingen er lagt til 1830-tallet og vi befinner oss i Pennsylvania i USA. Dette er under slaveriet, men Margaret og hennes familie er frie og lever et lykkelig liv helt til livet snus på hodet.
Margaret er gift ned Jerry og har tre barn. En natt mens Jerry er borte blir Margaret og henne tre barn kidnappet fra sitt hjem. Her starter Margarets kamp for friheten. Denne historien fengslet meg fra første side, og historien er basert på sanne hendelser. Den får frem fortvilelsen og håpløsheten og urettferdigheten som rådet i samfunnet, men heldigvis finnes det mennesker som har andre tanker om slaveriet. Denne boka kan jeg virkelig anbefale.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har skrevet en omtale på bloggen min om denne fantastiske romanen
http://beathesbokhylle.blogspot.no/2012/10/bokomtale-margarets-frihet-av-jessica.html

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroRufsetufsaGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethTone Maria Jonassen