Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Året er 1919, og Tristan Sadler er på vei fra London til Norwich for å levere en bunke brev. Tristan kjempet side om side med Will Bancroft under krigen, og brevene er fra Wills søster Marian.
Will ble skutt for forræderi i 1917, da han la ned våpenet og nektet å kjempe mer.
Det er imidlertid ikke bare brevene Tristan kommer med. Han bærer også på en hemmelighet som han håper at han klarer og fortelle Marian om. Hvordan kommer hun til å reagere hvis han slipper katten ut av sekken?

Nok en god bok fra Boynes penn, selv om den var noe langdryg innimellom. Veldig interessant tema som jeg visste lite om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var litt skeptisk til denne boka til å begynne med, men ettersom jeg leste ble jeg bare mer og mer fengslet av historien og den endte med å bli en av de beste bøkene jeg har lest. Jeg er nå veldig glad for at jeg ga boka en sjanse, for hvis jeg ikke hadde gjort det hadde jeg gått glipp av en veldig god leseropplevelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En tankevekkende og sår historie om Will og Tristan som kjempet sammen under 1. verdenskrig. Will ærklærer seg militærnekter og blir skutt for forræderi, og Tristans bærer på hemmligheter som avsløres sakte men sikkert. Veldig fengslende lesing i starten og på slutten, litt dødpunkter midt i, men alt i alt en sterk 4:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil StangelandHarald Kmay britt FagertveitVegard Nordin LøvåAkima MontgomeryPiippokattaCarine OlsrødNicolai Alexander StyveMai-Britt GrøsfjeldHeidi LRufsetufsaBertyritaolineSolMarit AamdalIngunn SAnne Berit GrønbechSiriG LBjørg L.Lars Johann MiljeBjørn SturødsomniferumGromgeKarin BergMartinKirsten LundStian AxdalKristin71NorahKarin  JensensiljehusmorEivind  Vaksvik