Viser 1 til 3 av 3 omtaler

En forutsigbar 1920-tallsroman, hvor vi møter en rekke nokså grunne karakterer i et idyllisk Wales. Omslaget lokker med både innfløkte løgner og svart humor, men jeg mislykkes i å finne betydelige mengder av noen av delene. Derimot inneholder boken en anstendig dose lite overraskende romantikk og nesten-erotikk, og kan best beskrives som en kioskroman fanget i hardperm.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tenkte å kutte ut helt frem til omtrent halvvegs- da ble jeg såpass nyskjerrig at jeg fullførte- men her var det ikke mye utenom"boksen"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Koste meg stort med denne historien. Den er godt skrevet og med sympatiske hovedpersoner var dette en fin leseopplevelse. Anbefales varmt som feel-good lesing.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

RonnyVannflaskeIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseLisbeth Marie UvaagEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo Ryekntschjrld