Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boka fikk meg til å starte og trene igjen etter fire år i inaktivitet pga sykdom. Jeg startet rolig ved å gå raskt for å få opp pulsen, og nå, fire måneder etter jeg var ferdig, er jeg i regelmessig fysisk aktivitet!

Yngvar lover ikke gull og grønne skoger, faktisk sier han rett ut at det er kjedelig å trene i starten, men for å bevare helsa vår, MÅ vi trene tre timer i uka!

Yngvar foreslår konkrete øvelser både til styrke og kondisjon, og øvelsene er også tilrettelagt for at du kan komme i form hjemme, og hvordan du kan integrere treningen i hektisk hverdagsliv!

Ikke nøl om du tenker på å komme i form: løp og kjøp! Men husk at du må gå før du kan kunne løpe!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

gretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11MathiasEli Hagelund