Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det er alltid koselig å høre på Stephen Fry lese Harry Potter. Historien er veldig tro til filmen og jeg kjenner igjen mye av handlingen. Samtidig går man mer og mer vekk fra den "gode" følelsen man har hatt sammen med karakterene i den første boken. Jeg har sett alle filmene og denne følelsen er også godt representert der, så jeg vet at det ikke vil bli bedre. Karakterene vokser selvfølgelig opp etter hvert og vil dermed hoppe inn i mer spenning og mørke eventyr. Det er en god og underholdene serie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Harry Potter and the Chamber of Secrets (eller Harry Potter og mysteriekammeret som den heter på norsk) er andre bok i serien om Harry Potter. Det er en fantastisk bok som handler om den unge trollmannen Harry Potter. Etter en lang sommer innestengt på et rom, og et uventet besøk av husalven Noldus, får endelig Harry reise tilbake til Galtvort. Harry rekker så vidt å komme tilbake før angrepene begynner. Gompefødte (menneskefødte) blir forstenet og dette gjelder blant annet bestevenninnen til Harry og Ron, Hermine Grang. Hvem står bak angrepene og hvordan kan de stoppe dem?
Jeg synes boken var både spennende og bra, først og fremst fordi forfatteren er flink til å finne på helt fantastiske hendelser. Videre er det bra at hun varierer språket ved å bytte mellom å fortelle og bruke replikker. Dette gjør fortellingen levende. Sist men ikke minst, beskriver hun stedene og personene på en måte som både skaper spenning og driver fortellingen fremover. Jeg anbefaler boken på det sterkeste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil StangelandHarald Kmay britt FagertveitVegard Nordin LøvåAkima MontgomeryPiippokattaCarine OlsrødNicolai Alexander StyveMai-Britt GrøsfjeldHeidi LRufsetufsaBertyritaolineSolMarit AamdalIngunn SAnne Berit GrønbechSiriG LBjørg L.Lars Johann MiljeBjørn SturødsomniferumGromgeKarin BergMartinKirsten LundStian AxdalKristin71NorahKarin  JensensiljehusmorEivind  Vaksvik