Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Gilbert reiste som ung mann til sjøs ut fra en bygd på Vestlandet og bosatte seg etter hvert i Amerika. Imens har Lina på nabogården tenkt på han hele tiden og går med en gang på besøk når den hjemvendte Amerikafareren kommer tilbake etter tyve år.
Kontakten mellom de to blir nok ikke som Lina hadde tenkt, og dramatiske ting er i emning.

For meg ble personene noe diffuse, jeg rakk ikke å bli kjent med de eller forstå de før boka var slutt. Begge hovedpersonene er veldig spesielle med uvanlig adferd. Her var korte dialoger, og det heller mer til en fortellende historie. Jeg skulle ønske den hadde vært mer utfyllende både i menneskeskildringene og ikke minst naturen og bondelivet som sto sentralt i livet til alle i bygda. Boka grep meg ikke noe særlig, og jeg har landet på terningkast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

JoannAnn ChristinIngunn STanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudKirsten LundLars MæhlumHeidiSynnøve H HoelTorill RevheimLinda NyrudIngunn ØvrebøFindusLailaAnniken RøilTheaHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIreneleserDemeterLisbeth Kingsrud KvistenBeathe SolbergReidun SvensliPiippokattaNorahMorten BolstadBertyTonesen81Eileen BørresensveinAnne-Stine Ruud HusevågritaolinesomniferumEgil StangelandHarald KAgnete M. HafskjoldMarit AamdalReadninggirl30Dag AndreasNtothea