Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Noen bøker er interessante å lese på grunn av måten de er skrevet på, andre på grunn av det de handler om.
Denne boken var vanvittig kjedelig og uinteressant for meg. En kjedelig og uinteressant handling om en jente som ikke vet på hvilken måte skal hun være venner, elske og være lykkelig. Jeg følte at hun ikke engang likte seg selv. I tillegg tror jeg at hun ikke likte jobben sin.
Etter jeg hadde lest boken trodde jeg at det var mer treningslitteratur, for tenåringer som ikke har opplevd noen følelser ennå og bare begynner å bli kjent med denne verdenen. Mens handlingen er for forutsigbar og enkel. Jeg tror at hvis forfatteren ikke hadde begått selvmord etter å ha gitt ut boken, ville den ikke blitt så populær.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamge