Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boka viser deg kva du treng og kva du skal gjera for å baka flatbrød, lefser, lomper og anna som du steiker på takke. Boka inneheld oppskrifter frå ulike delar av landet. Boka gjev og ein kulturhistorisk bakgrunn for takkebakst og skildrer kva betydning denne tradisjonsmaten har hatt i by og bygd. Du finn og nyare variantar, som lefsebusser med pestofyll. Har litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Har du lyst til å lære å bake på takke? Dette er den store boka om takkebakst i Noreg. Her kan du lære å bake lefser, flatbrød, sveler og anna som kan steikjast på takke. Interessa for norsk tradisjonsmat blømer for tida. Har du ei takke du ikkje heilt veit kva du skal gjere med? Her får du ei handbok som viser kva du skal gjere.om du treng inspirasjon til å komme i gang med lefsebakinga. Inneheld oppskrifter. Illustrert.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788252166620
EAN 9788252166620
Språk Nynorsk
Sider 135
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket