Saus

av (forfatter), Irina Lee (medforfatter) og Morten Brun (illustratør).

Versal 2007 Innbundet

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken tar blant annet for seg sjyer, salsaer, krembaserte sauser, smørbaserte sauser, dipper og dessertsauser. Hver oppskrift har tips med hvilke retter sausen passer spesielt godt til. Med register.

Omtale fra forlaget

Prikken over i-en, kjøkkenets finesse. Den rette sausen kan supplere eller forsterke måltidets hovedingredienser, og sende et allerede godt måltid rett til himmels. Saus er en samling av landets og verdens beste og mest berømte sauser, presentert på en måte som gir motivasjon og inspirasjon til nybegynnere så vel som erfarne kokker.For at det skal bli så enkelt som mulig å følge prosessen frem til ferdig saus, er fremgangsmåten for hver sausefamilie illustrert med Morten Bruns lekre steg for steg-bilder. Boken ble kåret til Årets vakreste bok 2007, i kategorien fakta.

Bokdetaljer

Forlag Versal

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788281880108

EAN 9788281880108

Språk Bokmål

Sider 235

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

6 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Da Vinci-koden" av Dan Brown
Alle bokanbefalinger for dette verket