Partnerskap

problemløsning og politikk

av (redaktør) og Asbjørn Røiseland (redaktør).

Fagbokforlaget 2008 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder artikler om partnerskap som offentlig styringsstrategi og strategi for problemløsning belyst fra ulike perspektiver. Den bruker eksempler fra forskjellige politikksektorer, og er beregnet på alle som er opptatt av offentlig styring og vilkårene for slik styring i det moderne norske samfunn, f. eks. studenter og ledere og beslutningstakere i offentlig sektor. Har register.

Omtale fra forlaget

Partnerskap er blitt et vanlig ord i samfunnsdebatten, og brukes i dag om alt fra samliv mellom enkeltmennesker til offentlige styringsstrategier. Denne boka fokuserer på den siste forståelsen, der partnerskap typisk viser til ulike former for samarbeid mellom offentlige myndigheter og private aktører. Som politisk slagord har partnerskap fått stor utbredelse, og boka avgrenser fenomenet, viser eksempler på partnerskap, drøfter ulike problemer som kan hefte ved denne styringsformen, samt drøfter i hvilken grad partnerskap kan sies å være noe nytt. Partnerskap, problemløsning og politikk inneholder bidrag fra norske og internasjonale forskere som fra ulike perspektiver er opptatt av partnerskap som offentlig styringsstrategi og strategi for problemløsning. Flere av bidragene har tilknytning til pågående forskningsprosjekter under Norges forskningsråds program Demokrati, styring og regionalitet (Demosreg). Diskusjonen i boka er rikt illustrert med eksempler fra forskjellige politikksektorer, herunder næringsutvikling, samferdsel, energi, planlegging, helse og sosial, kultur og utdanning, med vekt på det regionale og lokale nivået. Boka henvender seg til alle som i vid forstand er opptatt av offentlig styring og vilkårene for slik styring i et moderne samfunn som det norske, f.eks. studenter ved høgskoler og universitet og ledere og beslutningstakere i offentlig sektor.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788245007640

EAN 9788245007640

Språk Bokmål Nynorsk

Sider 180

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket